Välkommen till Lech/Zürs am Arlberg!

Upptäck Avkoppling och Fantastisk Skidåkning i Lech och Zürs

Välkommen till Lech och Zürs, två pärlor i de Österrikiska Alperna kända för sin exklusiva atmosfär och oslagbara skidåkning. Här, bland snötäckta toppar och pittoreska landskap, finner du den perfekta blandningen av avkoppling och äventyr.

En Värld av Skidåkning Lech och Zürs erbjuder några av de bästa skidbackarna i världen. Oavsett om du är en erfaren skidåkare eller en nybörjare, finns det pister som passar alla nivåer. Med välpistade backar, imponerande offpistområden och moderna liftsystem, är din skidupplevelse här garanterat av högsta klass. Här finns också familjen Strolz som gjort skidpjäxor i över 100 år. Vi bokar gärna in en tid till dig på SkiBootique hos Merlin som tar hand om dina fötter och gör ett par Strolz pjäxor bara för dig

Avkoppling i Alperna Efter en dag på skidorna väntar total avkoppling. Lech och Zürs är hem till förstklassiga spa-anläggningar och wellnesscenter där du kan unna dig välförtjänta behandlingar. Låt dig omslutas av lugnet i en varm bastu eller njut av en massage med utsikt över de alpina landskapen.

Gastronomiska Upplevelser Matälskare kommer att trivas i Lech och Zürs. Här finns ett brett utbud av restauranger som serverar allt från traditionella Österrikiska rätter till internationell gourmetmat. Upplev en kulinarisk resa i världsklass i en av våra mysiga bergshytter eller eleganta hotellrestauranger.

En Destination för Alla Årstider Även om Lech och Zürs är mest kända för sin vintersäsong, är dessa orter värda ett besök året runt. Sommaren bjuder på blomstrande ängar, kristallklara bergssjöar och ett överflöd av vandrings- och cykelleder. Njut av den friska bergsluften och de många aktiviteter som erbjuds under de varmare månaderna.

Boka Din Drömresa Planera din nästa semester till Lech och Zürs och upplev kombinationen av spännande skidåkning och avkopplande atmosfär. Oavsett om du reser med familjen, vänner eller på en romantisk getaway, är Lech och Zürs en destination som lovar minnen för livet.

Ditt boende i Lech

Du bor på Hotel Lech, där du kan ta del av Lech med alla butiker och barer. Hotel Lech har även ett kanon mysigt SPA,  det är 5 minuter till liften. Frukost och super middag på hotellet. Här har vi 10 platser i flerbädds rum på hotellet. Familjen Winkelmayer tar hand om dig på ett fantastiskt sätt när du bor på Hotel Lech. Det är mys faktor över det vanliga.

Hotel Lech

Din resa till Lech

Flyg till Zürich, vi hämtar och levererar Er i Lech på Hotel Lech.

När skall du resa?

I januari är det gott om plats, det är billigast efter påsk, kanon väder, toppen snö fram till slutet av april

Pris och bokning:

kontakta oss

Hälsningar

Kjell Å