Välkommen till Sölden och Gurgel säsongen 2022-23!

Mer info kommer i sommar då vi vet mer om hur skidsäsongen kommer att fungera med resor och skidåkning i Alperna 2022-23.

Två av Österrikes bästa Skidorter. Alltid snösäkert, eftersom Sölden har fantastisk skidåkning på glaciären från september varje år. I Sölden är det tre stora skidområden som naturligtvis hänger i hop. Europas modernaste kabin bana till Gigijoch står färdig i December 2016. En dag åker vi till Hoch Gurgel,  20 minuter med bil. Aldrig några liftköer och Österrikes bästa pister. Se mer på soelden.com

I Sölden är pisterna många och fantastiskt väl preparerade. Massor av möjligheter till off pist skidåkning med vår super guide Mike. Han tar med er på turer ni inte tror är möjliga. Ner till Pitztal över glaciären och sedan en taxi hem eller hela vägen från Rettenbach ner till Vent. 2000 meters fallhöjd. Det är snön som avgör vad vi kan göra med dig i slutet av januari. I januari blir det också en touring dag i Sölden. Vi fixar utrustningen, du går uppför och åker fantastisk skidåkning nedför.

Ditt boende:

Du bor på die berge lifestyle hotel, centralt i Sölden, om du vill ta del av Söldens nattliv, alla butiker och barer. Sunny Sölden har även SPA, gym och egen pool. 5 minuter till liften. Frukost och middag på hotellet.

Alpengasthof Grüner 4 stjärnor i pisten.

Du bor på mysiga Pension Lotte i Innerwald om du vill ha 4 mysiga dagar i Sölden med Ski in och Ski out. Här finns plats för 8 personer i dubbelrum. Lotte har en egen liten bar i ”stuben”, bastu och frukost med Lotte varje morgon.

Du bor på Hotel Elisabeth om du önskar full service med SPA, pool, litet gym och kanon restaurang och bar. Det är vårt eget hotell i Sölden. Här har vi 8 platser i moderna dubbelrum.


Din resa:

Flyg till Innsbruck är enklast, vi bokar och hämtar upp dig på flygplatsen med Taxi Quaxi, 45 minuter till Sölden. Eller bokar du ditt eget flyg till München eller Zürich och fixar en egen hyrbil. Du kan också få transfer genom oss.

När skall du resa:

Du bestämmer, bäst i Januari och efter Påsk.

Pris och bokning:

Kontakta mig snarast för priser och bokning för dig och din grupp.

Skid Hälsningar

Kjell Å