Upptäck Sölden – Ditt nästa stora äventyr väntar

Välkommen till Sölden
Mitt i hjärtat av de Österrikiska Alperna ligger Sölden, en plats där äventyr möter avkoppling. Med sin imponerande natur, världsklassiga skidåkning och varma gästfrihet, är Sölden den perfekta destinationen för alla som söker det där lilla extra.

Skidåkning i Världsklass
Från branta svarta pister till familjevänliga områden, Sölden erbjuder skidåkning för alla nivåer. Med sina två glaciärer, Rettenbach och Tiefenbach, garanteras en lång skidsäsong och optimala förhållanden. WC premiär är det varje år i Sölden på glaciären i oktober.

Vandring och Cykling
När snön smälter, avslöjar Sölden sin andra sida. Upptäck vandringsleder som slingrar sig genom lummiga dalar och över imponerande bergstoppar. För cykelentusiasterna finns det gott om utmanande mountainbike leder och cykelvägar i Alperna.

Avkoppling och Njutning
Efter en dag fylld med äventyr väntar avkoppling i Söldens wellness-anläggningar. Unna dig en massage, bada i varma källor eller njut av gastronomiska upplevelser i byns restauranger.

Evenemang året runt
Sölden är mer än bara en vinterdestination. Med evenemang som Ötztal Cykelmaraton och Sölden World Cup Ski, finns det alltid något spännande på gång.

Ditt äventyr börjar här
Oavsett om du är ute efter spänning på höga höjder eller en lugn reträtt i alperna, välkomnar Sölden dig med öppna armar. Upptäck allt vad denna pärla har att erbjuda och skapa minnen som varar livet ut.

Ditt boende:

Du bor på die berge lifestyle hotel, centralt i Sölden, om du vill ta del av Söldens nattliv, alla butiker och Söldens bästa frukost meny. Eller på Hotel Sunny Sölden som har SPA, gym och egen pool. 5 minuter till liften. Frukost och middag på hotellet.

Alpengasthof Grüner 4 stjärnor i pisten.

Du bor på mysiga Pension Lotte i Innerwald om du vill ha 4 mysiga dagar i Sölden med Ski in och Ski out. Här finns plats för 4 personer i dubbelrum. Lotte har en egen liten bar i ”stuben”, bastu och frukost med Lotte varje morgon.

Du bor på Hotel Elisabeth om du önskar full service med SPA, pool, litet gym och kanon restaurang och bar. Det är vårt eget hotell i Sölden. Här har vi 8 platser i moderna dubbelrum.


Din resa:

Flyg till Innsbruck är enklast, vi bokar och hämtar upp dig på flygplatsen med Taxi Quaxi, 45 minuter till Sölden. Eller bokar du ditt eget flyg till München eller Zürich och fixar en egen hyrbil.

När skall du resa:

Du bestämmer, bäst med plats i Januari och billigast efter Påsk.

Pris och bokning:

Kontakta mig snarast för priser och bokning för dig och din grupp.

Skid Hälsningar

Kjell Å