Välkommen till Skidåkning i Andorra, Grandvalira 

Upptäck Grandvalira, Andorras största skidområde, där en värld av äventyr och skönhet väntar dig i hjärtat av Pyrenéerna. Upplev skidåkning i världsklass och en mängd andra vinteraktiviteter som kommer att förtrolla både nybörjare och erfarna skidåkare.

Enastående Pister och Moderna Faciliteter Grandvalira är stolt över att ha över 210 km välunderhållna pister som sträcker sig över ett brett spektrum av svårighetsgrader. Från gröna och blåa pister för de som just har börjat utforska skidåkningens glädje, till utmanande röda och svarta backar för de mer erfarna, har vi något för alla.

Mer än Bara Skidåkning Medan skidåkning är hjärtat i Grandvalira, finns det en rad andra aktiviteter som kompletterar din upplevelse. Prova på snöskovandring, hundslädåkning, eller känna adrenalinet i våra snowparks. Efter en dag full av aktiviteter kan du koppla av i någon av våra välkomnande stugor eller njuta av ett måltid i en av våra många restauranger.

Familjevänlig Vinterglädje Grandvalira är den perfekta destinationen för familjer. Med skidskolor som erbjuder lektioner för barn och områden som är speciellt utformade för yngre besökare, finns det säkra och roliga alternativ för alla åldrar. Upplev en familjesemester som varken du eller dina barn kommer att glömma.

Njut av Andorras Skönhet Andorras vackra landskap erbjuder en storslagen bakgrund till ditt skidäventyr. När du glider nerför pister omgivna av majestätiska berg och klara blå himlar, kommer du att känna dig som i en annan värld.

Planera Din Resa Idag Med en säsong som sträcker sig från december till april är Grandvalira en destination du inte vill missa. Oavsett om du söker efter spänning på skidorna eller bara vill njuta av den magiska vinteratmosfären, är Grandvalira platsen att besöka. Boka din resa nu för en oförglömlig upplevelse i Pyrenéerna!


 

Andorra lunch

Ditt boende:

Du bor på Nordic Hotel, 4 stjärnor och 20 meter från liften upp på berget. Nordic Hotel har egen bar, pool, bowling, gym och gratis Wi-Fi. Det finns allt på Hotellet. Jätte frukost och en super spansk middags buffé på hotellet. Här har vi 16 platser i två bädds rum på hotellet varje helg. Även möjligheter till lägenheter för familjer på sportlovet vecka 9.

Hotel Nordic

Din resa:

Flyg från Arlanda till Barcelona med Norwegian, vi bokar och hämtar upp dig på flygplatsen med transfer buss, 3 timmars transfer till Soldeu. Hemresa på söndag från Soldeu. Eller ni åker ner till Barcelona efter skidåkningen på lördag em. En kväll och natt i Barcelona på Hotell innan hemresan på söndag till Arlanda.

 

Pris och bokning:

Kontakta mig för offert.

Hälsningar

Kjell Å