Välkommen till Grandvalira, i Soldeu, Andorra!

Mer info kommer i höst då vi vet mer om hur skidsäsongen kommer att fungera med resor och skidåkning i Pyrenéerna 2023.

Pyrenéernas största och bästa skidort, Grandvalira, ett fantastiskt skid område med 20 mil pist och ett berg som går att åka på nästan över allt. Otroliga möjligheter till off pist skidåkning när snön ligger djup på berget. Andorra är ett frihandels område med katalanska, spanska och franska som språk. Allt är inte billigt men hög kvalitet på det mesta. Maten och drycken är lite mer än det vanliga. Fantastiska restauranger i skidområdet. Solen lyser gärna och mycket. Lunch i solen är en upplevelse i februari. Vi har WC backar utanför hotellett.Det är tuff och rolig skidåkning för alla. Läs mer om skidåkningen i Grandvalira på grandvalira.com/en/

Andorra lunch

Ditt boende:

Du bor på Nordic Hotel, 4 stjärnor och 20 meter från liften upp på berget. Nordic Hotel har egen bar, pool, bowling, gym och gratis Wi-Fi. Det finns allt på Hotellet. Jätte frukost och en super spansk middags buffé på hotellet. Här har vi 16 platser i två bädds rum på hotellet varje helg. Även möjligheter till lägenheter för familjer på sportlovet vecka 9.

Hotel Nordic

Din resa:

Flyg från Arlanda till Barcelona med Norwegian, vi bokar och hämtar upp dig på flygplatsen med transfer buss, 3 timmars transfer till Soldeu. Hemresa på söndag från Soldeu. Eller ni åker ner till Barcelona efter skidåkningen på lördag em. En kväll och natt i Barcelona på Hotell innan hemresan på söndag till Arlanda.

När skall du resa:

Du väljer men det är bäst i Januari och hela säsongen.

 

Pris och bokning:

Kontakta mig för offert.

Hälsningar

Kjell Åhlén telefon 070-594 85 45 eller kjell@sports.se