PM för Ski Camp Pitztal 2022.

Vad gäller allmänt på våra träningsläger i Pitztal?

Som det ser ut idag kommer vi inte att boka några träningsläger i Pitztal hösten 2022, då tåget upp varje morgon innebär för mycket trängsel för att det skall kännas tryggt att komma upp till glaciären.  MEN om läget förändras radikalt och du och din grupp vill åka till Pitztal, så kan vi hjälpa till med Hotel och back bokning. Kontakta mig!

I alla priser till Pitztal ingår halvpension på pension/hotell, dvs. ordentlig frukost och en bra middag på kvällen. Du kan boka till lunch på Hotellet om du kommer ner lite tidigare på dagen. Ditt rum städas och sängen bäddas alltid i Österrike när du tränar på dagen. Liftkortet får du lösa själv. Vi bokar din träning och ser till att du har din träningsplats varje morgon på bästa möjliga plats efter de snöförhållanden som råder!

Ungdomar är födda år 2008 och senare och det är liftkorts pris för ungdomar som gör skillnaden i priset för ditt träningsläger i Pitztal. Om du måste åka upp tidigare till glaciären med tåget tillkommer 12€ per dag för ”früfart”.