PM för Ski Camp Pitztal 2019.

Vad gäller allmänt på våra träningsläger i Pitztal?

I alla priser till Pitztal ingår halvpension på pension/hotell, dvs. ordentlig frukost och en bra middag på kvällen. Du kan boka till lunch på Hotellet om du kommer ner lite tidigare på dagen. Ditt rum städas och sängen bäddas alltid i Österrike när du tränar på dagen. Vidare ingår liftkortet för alla träningsdagar du valt och garanterad plats i backen för din träning. Vi har även material i form av käppar och skruvjärn som du kan använda för träningen om du önskar det. Du måste boka detta i förväg. Vi ordnar din träning och ser till att du har din träningsplats varje morgon på bästa möjliga plats efter de snöförhållanden som råder!

Ungdomar är födda år 2005 och senare och det är liftkorts pris för ungdomar som gör skillnaden i priset för ditt träningsläger i Pitztal. Om du måste åka upp tidigare till glaciären med tåget tillkommer 10€ per dag för ”früfart”.

Avbeställningsskyddet kostar 200 kr per person och innebär att du kan boka av din resa 24 timmar innan avresan och får tillbaka hela läger kostnaden. Detta har vi gjort för att det handlar om skidåkare och ungdomar som tränar och man vet aldrig vad som händer innan det är dags att åka. Du behöver inga läkarintyg eller försäkringsbolag utan meddelar oss ditt beslut och du är avbokad.

Hur ska vi resa och vad kostar det?

Samling för alla Pitztal läger är på Hotellet i Pitztal.

Resa med egen bil till Pitztal

Resa med egen bil innebär att du kommer till Pitztal med egen bil. Antingen hela vägen eller att du hyr en bil på flygplatsen i München, Zürich eller Innsbruck. Transfer tiden är ca 3 timmar från München och Zürich. Tänk på att du skall få med dig alla skidor i bilen på flygplatsen och att den är rätt utrustad för vintervägar till och från glaciären. På plats tar vi hand om allt du behöver för ditt träningsläger i form av boende, mat och tränings plats.

Boende

Boende i Pitztal är Hotel Bergland och Sport Hotel Zepl, med del i ett dubbel eller tre bädds rum. Alla rum har egen dusch eller bad. Alla Hotel har hög standard och  eget skidvårds rum. Det är middag på hotellet.

Alla priser framgår av din offert till Pitztal 2019.