Vad gäller allmänt på våra träningsläger?

I nästan alla priser till  ingår halvpension på pension/hotell, dvs. ordentlig frukost och en bra middag på kvällen. Ditt rum städas och sängen bäddas alltid i Österrike när du tränar på dagen. Vidare ingår liftkortet för alla träningsdagar du valt och förbokat. Vi har bokat plats i backen för din tränings grupp en Lane fee som vi bakar in i liftkortet.

Vi har även material i form av käppar och allt övrigt som behövs för optimal träning på glaciären. Vi ordnar din träning och ser till att du har din träningsplats varje morgon på bästa möjliga sätt efter de snöförhållanden som råder! Alla platser är förbokade av oss för dig och din grupp. Det här är konceptet för träning med Sports Supports grupper i Österrike. Du kan inte åka ner privat till Sölden och deltaga i våra träningsgrupper.

Anmälningsavgiften är from i år det liftkort du har bokat , som du  får du tillbaka om du bokar av ditt träningsläger, senast 1 månad innan ankomst.  Är det senare får du tillbaka en mindre del. MEN detta gör också att liftkorten blir minst 10% billigare för dig och din familj

De flesta av er kommer att betala boende, frukost och middag vid check out från Sölden. Viktigt att du när du anmäler dig anger riktig ankomst och avresedag. Undantag för viss träningsgrupper från skidgymnasier.

Juniorer är födda 2004-2008, ungdomar är födda 2009-2015, vuxna är födda 2003 eller tidigare. Det är liftkorts priset som gör största skillnaden i priset för ditt träningsläger i Sölden. Men genom att köpa dem i förväg sparar du minst 10% på priset och har i år möjlighet att boka av liftkortet.

Avbeställningsskyddet kostar 400 kr per person och innebär att du kan boka av ditt träningsläger 2 dygn innan ankomst och behöver då inte betala för hotell och mat, och du kan också ändra din bokning innan 1 september. Efter det tar vi ut 400 kr för ändringar i din bokning.

Detta har vi gjort för att det handlar om skidåkare och ungdomar som tränar och man vet aldrig vad som händer innan det är dags att åka. Du behöver inga läkarintyg eller försäkringsbolag utan meddelar oss ditt beslut och du är avbokad.

 

Hur ska vi resa till Österrike hösten 2023.

  1. Bussresan ” det gamla vanliga sättet” att resa på träningsläger, fungerar inte längre till Sölden,  men du kan om du vill
  2. Boka eget flyg till München, med  SAS eller LUFTHANSA och flyga från Stockholm till München. Vi ordnar transfer Buss med Taxi Quaxi från München, där vi hämtar alla som önskar, lördag 28 oktober  kl.15.00 Transfer till och från Sölden och då har du även transfer varje dag till och från glaciären med vår lokala buss eller Taxi Quaxi. Hemresa från Sölden till München är tidigt på söndag morgon 5 november kl.08.00. Du bokar själv ditt flyg, vi tar hand om allt annat. Priset kommer att framgå av din klubb offert men ligger runt 225 € för hela paketet. Då behöver du inte köra bil,  men om du vill det så kan du
  3. Resa med egen bil till SöldenResa med egen bil innebär att du kommer till Sölden med egen bil. Antingen hela vägen eller att du hyr bil på flygplatsen i München, Zürich eller Innsbruck. Transfer tiden är ca 3 timmar från München och Zürich. Tänk på att du skall få med dig alla skidor i bilen på flygplatsen och att den är rätt utrustad för vintervägar till och från glaciären. På plats tar vi hand om allt du behöver för ditt träningsläger i form av boende, mat och tränings plats.

Ska du boka hotell, pension eller lägenhet?

Standard pensionen i Sölden är ett dubbel, tre bädds rum eller del i lägenhet med eget sovrum. Alla rum har egen dusch eller bad. Standard pensionen har hög standard och eget skidvårdsrum. Bor du i lägenhet har du frukost och middag som vanligt på pension eller restaurang i närheten.
Det finns några pensioner/hotell som har lite grand extra för ditt boende. Det kan vara eget SPA eller egen bar eller extra hög standard på rummen och lägenheterna.
Enkelrum finns inte så många att tillgå i Sölden, men om du vill garanterat bo i eget rum och egen stor säng för bara dig själv är tillägget från 25 € per dag. Du bokar ditt enkel rum genom att meddela mig innan ankomst.

 

Sölden-official-partner 2015