Pitztal – inga planerade träningsläger hösten 2021 men det kan ändras senare i år.

Pitztal glaciären ser man över dalen från Rettenbach i Sölden och det är nära och mycket vackert. Så nära men ändå ett helt annat skidområde. Här är det superträning på hösten. I Pitztal är många  landslag med sina träningsgrupper från mitten av september och hela oktober. Som det ser ut i dag har vi valt att den här hösten inte planera några läger i PITZTAL, då det ur Corona perspektivet inte är optimalt att trängas i ett tåg upp till glaciären varje dag.

Det är brant, tufft, varierande och långt. Panorama banan upp till toppen, snökanonsystem och en stol lift med långa svepande nedfarter med över 1 km friåkning ger senare i höst bra skidåkning även för ungdomsgrupper med friåknings övningar. Mer info om Pitztal glaciären hittar du på www.pitzalergletcher.at.Calle i GS Sölden

Pitztal är ett fantastiskt skidområde, där man måste ha förbokade träningspister med ”pistenchefen” för dig och din grupp för att få komma upp och träna vid sidan av alla landslagen från kl.07.00 på morgonen. Snösäkert på 3 540 meter över havet Det är två tränings områden. Ett mycket tufft och brant område i Panorama liften och ett flackare område på Brunnenkogel sidan.