Vi har i några år ordnad träningsläger tillsammans med  Lidingö SLK i Sölden under veckorna 43 och 44. Samarbetet med klubben har fungerat jättebra, vi måste bara få bra förutsättningar för alla från klubben som vill komma ner när hösten är mörk och tråkig i Sverige. Vi skall också tillsammans med klubben bli bättre på att styra upp din ankomst och avrese dag i Sölden.  Det underlättar vårt arbete med att det skall bli så bra som möjligt för dig i Sölden i höst.

Klubbens träningsdagar är 21 till 28 oktober vecka 43 och 28 oktober till 4 november, vecka 44, som också är höstlovet.

Nytt för i år är att försöka få ner priserna genom att vi kommer att upphandla alla liftkort i förväg. På det viset blir de minst 10% billigare för dig och din familj. När du anmäler dig bestämmer du dina liftkortdagar lika med träningsdagar och betalar för dem som din anmälan till oss. Anmälan och betalning för liftkort skall vara gjord senast 1 juli. Du kan sedan avboka ditt träningsläger och liftkort fram till slutet av september och få tillbaka kostnaden för liftkorten. Förutsättningen är att du köpt vårt avbeställnings skydd som k0star 400 kr ner person. Avbokar du senare får du inte tillbaka hela liftkorts kostnaden.

All information om detta får du senare nu i vår och sedan kör vi i gång anmälan till hösten träningsläger i Sölden.

Vi kommer 2023 att använda oss av Hotel Elisabeth i Innerwald och Dobble Diamond lägenheterna  som är 75 meter från Hotel Elisabeth. För de som önskar kan vi också boka in er på die berge som är ett lite annorlunda lifestyle hotell som ligger mitt i byn. Här ingår ingen middag på kvällen så det är fritt fram att själv välja inriktning på middagen på en av de många restauranger som finns runt hotellet. Mer info om Sölden kommer att informeras ut från klubben och på vår hemsida under maj månad.