Pitztal – träningsläger hösten 2019

Pitztal glaciären ser man över dalen från Rettenbach i Sölden och det är nära och mycket vackert. Så nära men ändå ett helt annat skidområde. Här är det superträning på hösten. I Pitztal är många  landslag med sina träningsgrupper från mitten av september och hela oktober. Vi har träning i Pitztal från vecka 43 och då skall Panorama vägen inte vara något problem i år. Träningen skall fungera i Panorama till 100%.

pitztal_logo

Det är brant, tufft, varierande och långt. Panorama banan upp till toppen, snökanonsystem och en stol lift med långa svepande nedfarter med över 1 km friåkning ger senare i höst bra skidåkning även för ungdomsgrupper med friåknings övningar. Mer info om Pitztal glaciären hittar du på www.pitzalergletcher.at.Calle i GS Sölden

Pitztal är ett fantastiskt skidområde, där vi måste ha förbokade träningspister med ”pistenchefen” för dig och din grupp för att få komma upp och träna vid sidan av alla landslagen från kl.07.00 på morgonen. Snösäkert på 3 540 meter över havet Det är två tränings områden. Ett mycket tufft och brant område i Panorama liften och ett flackare område på Brunnenkogel sidan.

I höst planerar vi läger för flera grupper, anmäl ditt intresse och begär en offert så snart som möjligt. Vi har platser bokade på Hotel Hotel Zepl och Bergland i Pitztal, med möjlighet till helpension.

Från Innsbruck är det mindre än 90 minuter upp till tåget och hotellen i Pitztal.

Hör av dig snarast för offert och priser i höst!