Hej Skidgymnasium,

Vi kan boka in din träningsgrupp från 28 september och framåt en, två eller tre veckor i Sölden med förbokade träningsplatser. SL, GS eller Super G på glaciären. Oktober är den sol säkraste månaden i Österrike och vi har bra träningsplatser förbokade med Bergbahnen i Sölden. Normalt i oktober, är det också mycket bra med snö på glaciären. Vi får lämna plats till Österrikiska Skidförbundet, men sedan får vi de bästa träningsplatserna i Sölden. Åre Skidgymnasium har för för bokat 3 veckor från 7 oktober till höstlovet 26 oktober.

Vi kommer att få ner priserna genom att vi ska upphandla alla liftkort i förväg. På det viset blir de minst 10% billigare för din träningsgrupp. Om du bokar nu med oss så har du även 50% rabatt på Lane Fee avgifterna, utan några förpliktelser. Vi betalar dem nu och om du bokar av behöver du inte betala något.  När du anmäler dig bestämmer du dina liftkortdagar lika med träningsdagar och lika med alla dagar i Sölden. Du gör också din önskan om träningsplatser för hela lägret. Jag bokar dina önskemål och betalar dem i förskott. Det gör det möjligt att använda alla dagar till träning och även göra träningen mer individuell. Anmälan skall vara gjord senast 18 mars. Betalningen gör vi för att det här uppläget skall fungera för er i höst. Du kan sedan avboka ditt träningsläger, Lane fre och liftkort fram till 14 dagar innan ankomst och få tillbaka alla kostnader. Vid snöbrist får du tillbaka allt, naturligtvis.

Du betalar 500 kr/person vid bokningen i juni och då är 250 kr Admin och 250 kr är avbeställningsskydd. Du får tillbaka anmälningsavgiften 250 kr vid en eventuell avbokning. Bokar du av träningslägret senare än 14 dagar innan ankomst är det oftast skade och/eller sjukdoms relaterat och då har du en säkert en försäkring som täcker inblandade personer.

Slutbetalning av ditt läger gör du när ni är på plats i Sölden.

Vi kommer 2024 att använda oss igen av Hotel Elisabeth i Innerwald som vårt centrum för boende, mat och dryck. Samt naturligtvis alla pensioner runt Hotellet. Lottes Pension, som heter ERBHOF på riktigt, och deras lägenheter, Gästehaus Franzele med lägenheter och rum, samt Pension Nadine för de som vill ha något eget. Utmärkande för alla är bra boende, bra mat och bra skidvård, samt mycket trevliga människor.

Hör av dig till mig om du har några funderingar eller önskemål för just din grupp, och glöm inte att vi måste ha din anmälan utan förpliktelser senast i mitten av mars.