Vi kan och vill redan nu presentera lite ljus i det stora krigs mörkret

Skaffa dig en riktig bra plattform att jobba vidare med inför nästa vinters alla träningar och race, eller om du bara vill njuta av solen och snön, vara skid social och utvecklas till en duktig skidåkare eller du vill kanske ta en bike ride på en Gravel cykel i den fantastiska naturen som finns i Sölden på hösten.

MASTERS SUPER SKI CAMP, vecka 41 i Sölden, kör vi som vanligt.  Ankomst är lördag 8 oktober sen kör vi träning 6 dagar på Retten. Hemresa den 15 oktober, om du inte vill stanna ett par veckor extra. Det blir kanon träning med Christopher, den förstaveckan på Retten. Ni får vara en del av en träningsgrupp hela veckan. Boende på Hotel Elisabeth med enkelrum om ni önskar med GYM, SPA och POOL. Det blir GS och SL träning. För 6 dagar kostar träningen 300€. Halvpension med liftkort från ca 100€ per dygn. . Transporten löser du på bästa sätt för det som passar dig och dina kompisar. Inga priser är helt klara i dag, men du kan boka in din plats nu så du är säker på att vara i Sölden i höst.

eat sleep ski

 

 Gå in på www.sports.se , sedan vidare till ANMÄLAN, där ser du hur du skall anmäla dig och betala en anmälnings avgift och avbeställnings skydd. Din bokning kommer sedan på mail när vi fått in din anmälan och betalning. Anmäl dig till gruppen MASTERS 22.

med hälsningar Kjell

Sölden-official-partner 2015