Vi kan och vill redan nu presentera lite skidåknings ljus inför Hösten 2023!

Skaffa dig en riktig bra plattform att jobba vidare med inför nästa vinters alla träningar och race, eller om du bara vill njuta av solen och snön, vara skid social och utvecklas till en duktig skidåkare eller du vill kanske ta en bike ride på en Gravel cykel i den fantastiska naturen som finns i Sölden på hösten.

MASTERS SUPER SKI CAMP, vecka 41 i Sölden, som vanligt.  Ankomst är lördag 7 oktober sen kör vi träning 6 dagar på Retten. Hemresa den 14 oktober, om du inte vill stanna några veckor extra. Det blir kanon träning med Christopher, den första veckan på Retten. Ni får vara en del av en träningsgrupp hela veckan. Boende på Hotel Elisabeth med enkelrum om ni önskar med GYM, SPA och POOL. Det blir GS och SL träning. För 6 dagar MASTER träningen betalar du 300€.

För att få ner kostnaden kommer vi att förhands betala alla liftkort. Det innebär att du anmäler dig till oss genom att betala ditt liftkort redan i juni månad. Det blir minst 10% billigare för dig. Om du vill boka av får du tillbaka kostnaden om du har vårt avbeställnings skydd. Detta gäller till 1 månad innan ankomst.

Boende, mat och dryck betalar du på plats i Sölden innan din hemresa.

Transporten löser du på bästa sätt för det som passar dig och dina kompisar. Inga priser är helt klara i dag, men du kan anmäla dig redan nu så är du säker på att vara i Sölden i höst, när det är som bäst i oktober. Om du inte vet hur du ska anmäla dig kontakta mig. Antalet platser i höst är begränsat.

eat sleep ski

 

 Gå in på www.sports.se , sedan vidare till ANMÄLAN, där ser du hur du skall anmäla dig utan att betala nu. Du bokar ditt liftkort och betalar det till oss, det är billigare för dig blir din anmälan. 

med hälsningar Kjell

Sölden-official-partner 2015