Icebox-with-Christopher

Vi kan och vill redan nu presentera ljuset i mörkret, MASTERS SKI CAMPS, hösten 2020.

Trots alla restriktioner i vårt resande tror vi på Alpin träning i oktober och november. Skaffa dig en riktig bra plattform att jobba vidare med inför vinterns alla race, eller om du bara vill vara social och utvecklas till en duktig skidåkare!

MASTERS SUPER SKI CAMP, vecka 41 i SöldenAnkomst lördag 3 oktober sen kör vi träning 6 dagar på Retten. Det blir kanon träning med duktiga tränare från Gällivare Skidgymnasium, den här veckan på Retten. Ni får vara en del av deras träningsgrupp hela veckan. Boende på Lotte eller Hotel Elisabeth med enkelrum om ni önskar med GYM, SPA och POOL. Det blir GS och SL träning. För 6 dagar kostar träningen 2 800 kr. Halvpension med liftkort från ca 7 200 kr . Transporten löser du på bästa sätt för det som passar dig och dina kompisar.

MASTER SKI CAMP SÖLDEN 2020®, vecka 45, som vanligt, det går inte att förändra konceptet allt för mycket efter 30 år i Sölden.  Ankomst söndag 1 november-avresa söndag 8 november. Vi startar först på söndag som förra året och kör söndag-söndag,  med 6 skiddagar. Du väljer den grupp  som passar dig vecka 45 i Sölden.

Grupp 1 Kör 2 pass varje dag med tränare och lite videoanalys på kvällen. En fortsättning på Masters Super Camp vecka 41. SL och GS 6 dagar och du betalar 2 800 kr i ersättning för dina tränare.

Grupp 2 har en egen bana varje dag från kl. 09.00 till 14.00. Du åker när du vill och hur du vill, ser till att banan är OK och umgås med dina kamrater. Ingen kostnad för banåkning, du väljer egen skidåkning.

Grupp 3 är de sociala som umgås, åker skidor och njuter av mat och dryck hela veckan.
eat sleep ski

Ni bor på HOTEL ELISABETH eller PENSION LOTTE i Innerwald, där ni äter frukost. Middag är det varje kväll på Hotel Elisabeth. När allting blir normalt, boka ditt eget flyg , kom överens med några trevliga kompisar och hyr en bil på flygplatsen. Innsbruck är närmast. Dela på bil kostnaderna, det blir billigast och bäst för dig och enklast för mig. Om du inte vill/kan flyga så är det bara att sätta sig i bilen tillsammans med några trevliga kamrater. Priset för hela veckan med liftkort och halvpension är från ca 7 200 kr beroende på om du vill ha enkelrum eller nöjer dig med dubbelrum.

BOKNINGDu kan börja boka ditt träningsläger med Sport Support från måndag 1 juni. Gå in på www.sports.se , sedan vidare till BOKAFyll i dina kontaktuppgifter och under träningsgrupper hittar du MASTERS, sedan ska du välja rätt läger,  hotell och tränings aktivitet. Transport kan vi lösa senare i höst, när vi vet mer om läget i Europa.

 

med hälsningar Kjell

Sölden-official-partner 2015