Icebox-with-Christopher

Vi kan och vill redan nu presentera lite ljus i det stora mörkret, MASTERS SKI CAMPS, hösten 2021.

Trots alla restriktioner i vårt resande nu i mars 2021, tror vi stenhårt på Alpin träning i oktober och november. Skaffa dig en riktig bra plattform att jobba vidare med inför nästa vinters alla race, eller om du bara vill vara social och utvecklas till en duktig skidåkare!

MASTERS SUPER SKI CAMP, vecka 41 i SöldenAnkomst lördag 16 oktober sen kör vi träning 6 dagar på Retten. Det blir kanon träning med duktiga tränare, den här veckan på Retten. Ni får vara en del av deras träningsgrupp hela veckan. Boende på Lotte eller Hotel Elisabeth med enkelrum om ni önskar med GYM, SPA och POOL. Det blir GS och SL träning. För 6 dagar kostar träningen 2 900 kr. Halvpension med liftkort från ca 7 200 kr . Transporten löser du på bästa sätt för det som passar dig och dina kompisar. Inga priser är helt klara i dag, men du kan boka in din plats nu så du är säker på att vara i Sölden i höst.

MASTER SKI CAMP SÖLDEN 2021®, vecka 45, som vanligt, det går inte att förändra konceptet allt för mycket efter 30 år i Sölden.  Ankomst söndag 7 november-avresa söndag 14 november. Vi startar först på söndag som förra året och kör söndag-söndag,  med 6 skiddagar. Du väljer den grupp  som passar dig vecka 45 i Sölden.

Grupp 1 Kör 2 pass varje dag med tränare och lite videoanalys på kvällen. En fortsättning på Masters Super Camp vecka 41. SL och GS 6 dagar och du betalar 2 800 kr i ersättning för dina tränare.

Grupp 2 har en egen bana varje dag från kl. 09.00 till 14.00. Du åker när du vill och hur du vill, ser till att banan är OK och umgås med dina kamrater. Ingen kostnad för banåkning, du väljer egen skidåkning.

Grupp 3 är de sociala som umgås, åker skidor och njuter av mat och dryck hela veckan.
eat sleep ski

Ni bor på HOTEL ELISABETH eller PENSION LOTTE i Innerwald, där ni äter frukost. Middag är det varje kväll på Hotel Elisabeth. Du kan redan nu, boka ditt eget flyg , kom överens med några trevliga kompisar och hyr en bil på flygplatsen. Innsbruck är närmast. Dela på bil kostnaderna, det blir billigast och bäst för dig och enklast för mig. Om du inte vill/kan flyga så är det bara att sätta sig i bilen tillsammans med några trevliga kamrater. Priset för hela veckan med liftkort och halvpension är från ca 7 200 kr beroende på om du vill ha enkelrum eller nöjer dig med dubbelrum.

BOKNINGDu kan börja boka ditt träningsläger med Sport Support från 20 mars. Gå in på www.sports.se , sedan vidare till BOKAFyll i dina kontaktuppgifter och under träningsgrupper hittar du MASTERS, sedan ska du välja rätt läger,  hotell och tränings aktivitet. Transport kan vi lösa senare i höst, när vi vet mer om läget i Europa.

 

med hälsningar Kjell

Sölden-official-partner 2015