Icebox-with-Christopher

Vi kan och vill redan nu presentera lite ljus i det stora mörkret, MASTERS SKI CAMPS, hösten 2021.

Trots alla restriktioner i vårt resande nu i mars 2021, tror vi stenhårt på Alpin träning i oktober och november. Skaffa dig en riktig bra plattform att jobba vidare med inför nästa vinters alla race, eller om du bara vill vara social och utvecklas till en duktig skidåkare!

MASTERS SUPER SKI CAMP, vecka 41 i Sölden, är fullbokat.  Ankomst är lördag 9 oktober sen kör vi träning 6 dagar på Retten. Det blir kanon träning med duktiga tränare, den här veckan på Retten. Ni får vara en del av en träningsgrupp hela veckan. Boende på Hotel Elisabeth med enkelrum om ni önskar med GYM, SPA och POOL. Det blir GS och SL träning. För 6 dagar kostar träningen 2 900 kr. Halvpension med liftkort från ca 7 200 kr . Transporten löser du på bästa sätt för det som passar dig och dina kompisar. Inga priser är helt klara i dag, men du kan boka in din plats nu så du är säker på att vara i Sölden i höst.

MASTER SKI CAMP SÖLDEN 2021®, vecka 45, inte som vanligt, vi kan inte köra något läger vecka 45 då vi alla blivit äldre och osäkra på hur vi kan resa och träna i höst. MEN vi kanske kan arrangera ett nytt MASTERS SKI CAMP 2022?
eat sleep ski

 

Du kan anmäla dig till ditt träningsläger med Sport Support från 1 juli. Gå in på www.sports.se , sedan vidare till ANMÄLAN, där ser du hur du skall anmäla dig och betala en anmälnings avgift och avbeställnings skydd. Din bokning kommer sedan på mail när vi fått in din anmälan och betalning.

 

med hälsningar Kjell

Sölden-official-partner 2015