Icebox-with-Christopher

Vi vill presentera MASTERS SKI CAMPS, hösten 2019.

Alpin träning i oktober och november. Skaffa dig en riktig bra plattform att jobba vidare med inför vinterns alla race, eller om du bara vill vara social och utvecklas till en duktig banåkare?  

 

MASTERS SUPER CAMP, vecka 41 i SöldenAnkomst lördag 5 oktober eller  onsdag 9 oktober sen kör vi träning fram till helgen. Det blir kanon träning med duktiga tränare från Gällivare Skidgymnasium, den här veckan på Retten. Ni får vara en del av deras träningsgrupp hela veckan. Boende på Hotel Elisabeth med enkelrum om ni önskar med GYM, SPA och POOL. GS och SL. Det är 6 eller 3 träningsdagar. Du väljer! Träningsavgift för 3 dagar 1 350 kr och för 6 dagar kostar träningen 2 700 kr. Halvpension från 8 000 kr på Hotel Elisabeth.

MASTER SKI CAMP SÖLDEN 2019®, vecka 45, som vanligt, det går inte att förändra konceptet allt för mycket efter 30 år i Sölden.  Ankomst söndag 3 november-avresa söndag 10 november. Vi startar först på söndag som förra året och kör söndag-söndag, 6 skid dagar. Ni väljer en grupp av 3 hur ni vill tillbringa dina träningsdagar vecka 45 i Sölden 2018.

Grupp 1 Kör 2 pass varje dag med tränare och lite videoanalys på kvällen. En fortsättning på Masters Super Camp vecka 41. SL och GS 6 dagar och du betalar 2 700 kr i ersättning för tränare.

Grupp 2 har en egen bana varje dag från kl. 09.00 till 14.00. Du åker när du vill och hur du vill, ser till att banan är OK och umgås med dina kamrater. Ingen kostnad för banåkning, du väljer egen skidåkning.

Grupp 3 är de sociala som umgås åker skidor och njuter av livet hela veckan.
eat sleep ski

Ni bor på HOTEL ELISABETH eller PENSION LOTTE i Innerwald, där ni äter frukost. Middag är det varje kväll på Hotel Elisabeth eller på Rauth Alm, för de som önskar. Boka ditt eget flyg , kom överens med några trevliga kompisar och hyr en bil på flygplatsen. Innsbruck är närmast. Dela på bil kostnaderna, det blir billigast och bäst för dig och enklast för mig. Priset för hela veckan med liftkort och halvpension är från 7 000 kr beroende på om du vill ha enkelrum eller nöjer dig med dubbelrum.

MINI CAMP SÖLDEN 2019®, vecka 45 för dig som gillar att arbeta istället för att åka skidor.

Kom ner på onsdag 6 november, fixa ditt eget flyg och transport. Skidåkning torsdag till söndag. 4 dagars skidåkning och 3 dagar träning. Söndag är friåkning. Du väljer tränings grupp enligt ovan.  Du bor och äter middag på Hotel Elisabeth. Tränar och åker skidor på Retten och Tiefen. Allt är nästan som vanligt. Pris från 4 900 för halvpension och liftkort.

BOKNINGDu kan börja boka ditt träningsläger med Sport Support från måndag 13 maj. Gå in på www.sports.se , sen vidare till BOKAFyll i dina kontaktuppgifter och under träningsgrupper hittar du MASTERS, sedan ska du välja rätt läger, transport, hotell och tränings aktiviteter. 

Boka in fredag den 24 maj. Bankett och prisutdelning – Stockholm Alpine Masters CUP 2018-19. För mer info och anmälan, kontakta Peter Oldén.

Boka också in tisdag 11 mars 2020, då är det åter WC i Stockholm, Hammarbybacken. Med ett nytt format som innebär kvaltävlingar på morgonen och sedan final på kvällen med 16 tjejer och 16 killar. Jag återkommer med mer info senare men vi behöver din hjälp för att göra ännu en super tävlingen i Stockholm.

med hälsningar Kjell

Sölden-official-partner 2015