bethenext

Alpin träning för dig som vill satsa lite mer och mycket annorlunda.

pokalviftFIS-Gruppen är en vidareutveckling av den träningsfilosofi som Oscar Larsson startade med en grupp åkare förra säsongen. Träningen vänder sig till FIS åkare inför säsongen 2018-19.

Det kommer att bli både fys-tester, fys-träning och träning på snö både inomhus och i Österrike och Sverige fram till jul 2018. Tränare är Oscar Larsson, Peter Mellgren och Mathias Moberg. Någon närmare presentation behövs inte från vår sida. Den övergripande planeringen görs av Sport Support och Kjell Åhlén.

Preliminärt program, med nya datum!

  1. 20-21 juni Fys Tester på Bosön, se separat inbjudan.
  2. 24 juni-1 juli Fys vecka på Bosön, se inbjudan
  3. inställt pga av för få deltagare
  4. inställt pga av för dåligt intresse,
  5. 07-26 okt Sölden, SL och GS, 17 dagar på snö och fys.
  6. NYTT Höstlovet för dig som inte får träna med ditt skidgymnasium på höstlovet. Vi kör ett bra läger i Sölden vecka 44 med ungdomar från Uppsala och Djurgården, men fler är välkomna.
  7. 3 nov-10 nov Sölden, Super G och GS, 6 dagar.
  8. 14-18 nov SWE, SL och FIS tävling Kåbdalis, 5 dagar
  9. 21-25 nov Kåbdalis SL och GS, FIS tävling, 5 dagar

Antal planerade skiddagar är 36.
Antal fys-dagar är 10 plus i anslutning till alla skiddagar.

Gruppens storlek max 8 åkare, vid fler kommer via att köra två träningsgrupper och två tränare. Liten grupp, bättre träning för individen men ett lite högre pris för att täcka tränarkostnaderna.

Pris för träningen är 700 kr per dag på snö, eller 20 000 kr för hela programmet. För fys-läger 1 är priset 3 900 kr, se inbjudan.

Träning dokumenteras på video och grafer som du får ta del av senast nästa dag. Här finns också tydliga instruktioner på vad du skall göra i fortsättningen.

Vi har verktygen. Du levererar och har roligt på träningen.

Anmälan gör du så snart som möjligt, eftersom antalet är starkt begränsat då vi tycker det är viktigt med en liten bra grupp åkare.

Kontakta Kjell, Oscar, Peter och Mathias för mer info och anmälan.

eat sleep ski