Pitztal hösten 2018


Pitztal – träningsläger hösten 2018pitztal_logo

Vi återkommer i april med alla nya förutsättningar för träningsläger i Sölden och Pitztal 2018. Men vi börjar jobba på det redan nu, så hör gärna av dig med ditt intresse så snart som möjligt. 2017 var fullbokat.

Pitztal laciären ser man över dalen från Karlaskogel i Sölden och det är nära och mycket vackert. Så nära men ändå ett helt annat skidområde. Här är det superträning på hösten. I Pitztal är många  landslag med sina träningsgrupper från mitten av september och hela oktober. Vi har träning i Pitztal från vecka 43 och hoppas på lika perfekta förhållanden som förra hösten.

Det är brant, tufft, varierande och långt. Kabin bana upp till toppen, snökanonsystem och en stol lift med långa svepande nedfarter med över 1 km friåkning ger senare i höst bra skidåkning även för ungdomsgrupper med friåknings övningar. Mer info om Pitztal glaciären hittar du på www.pitzalergletcher.at.Calle i GS Sölden

Pitztal är ett fantastiskt skidområde, där vi måste ha förbokade träningspister med ”pistenchefen” för dig och din grupp för att få komma upp och träna vid sidan av alla landslagen från kl.07.00 på morgonen. Snösäkert på 3 540 meter över havet. Två tränings områden.

I höst planerar vi läger för  Nordlund Sport, Huddinge SK, Team Karlberg och Uppsala Skidgymnasium i Pitztal.

Vi bor och samarbetar som är Sporthotel Christoph som är ett äkta alpint träningscenter med eget gym. Här heter chefen Christoph Eiter och det Norska landslaget, finns här under hela hösten, för sin träning i Pitztal.

Från Innsbruck är det bara 90 minuter upp till tåget och hotellet i Pitztal.

Hör av dig för offert och priser i höst!

Copyright © Dandelion by Pexeto