PM Sölden 2018


 

 

Vad gäller allmänt på våra träningsläger?Ski-Camp-2017

Alla våra nya priser för hösten 2018, kommer upp här efter påsk.

Vi jobbar på det nu.

I alla priser till Österrike ingår halvpension på pension/hotell, dvs. ordentlig frukost och en bra middag på kvällen. Gäller inte life style hotel die berge i Sölden. Ditt rum städas och sängen bäddas alltid i Österrike när du tränar på dagen. Vidare ingår liftkortet för alla träningsdagar du valt och förbokad plats i backen för din tränings grupp. Vi har även material i form av käppar och skruvjärn som du kan använda för träningen. Vi ordnar din träning och ser till att du har din träningsplats varje morgon på bästa möjliga sätt efter de snöförhållanden som råder! Alla platser är förbokade av oss för dig och din grupp. Det här är konceptet för träning med Sports Supports grupper i Österrike om du skall träna med någon av våra grupper och tränare.

Ungdomar är födda 2003 och senare och det är liftkorts pris för ungdomar som gör skillnaden i priset för ditt träningsläger i Sölden.

Avbeställningsskyddet kostar 200 kr per person och innebär att du kan boka av din resa 24 timmar innan avresan och får tillbaka hela läger kostnaden. Detta har vi gjort för att det handlar om skidåkare och ungdomar som tränar och man vet aldrig vad som händer innan det är dags att åka. Du behöver inga läkarintyg eller försäkringsbolag utan meddelar oss ditt beslut och du är avbommad OBS 24 timmar innan avresa!

Hur ska vi resa och vad kostar det?

Bussresa till Sölden endast vecka  44, det ”gamla vanliga sättet” att resa på träningsläger
Bokar du bussresa med oss från Uppsala, Stockholm eller Norrköping. Du lägger in dina skidor och ditt bagage i bussen och du plockar fram allt på plats i Sölden. Då ingår all transfer till och från glaciären varje träningsdag. Du behöver inte bekymra dig om snö, is eller snökedjor på vägen. Resan till glaciären i Sölden tar en halvtimme med bussen. Det är enkelt, tryggt och bekymmersfritt att åka buss till träningslägret.
Grundpriset med buss från Stockholm till Sölden med halvpension på en standard hotell framgår av din klubb offert.

Resa med egen bil till Sölden.
Resa med egen bil innebär att du kommer till Sölden med egen bil. Antingen hela vägen eller att du hyr en bil på flygplatsen i München, Zürich eller Innsbruck. Transfer tiden är ca 3 timmar från München och Zürich. Tänk på att du skall få med dig alla skidor i bilen på flygplatsen och att den är rätt utrustad för vintervägar till och från glaciären. På plats tar vi hand om allt du behöver för ditt träningsläger i form av boende, mat och tränings plats.
Grundpriset för 6 dagars träning med egen bil framgår av din klubb offert.

Egen flygresa till  Zurich, München eller Innsbruck
Nu kan du flyga billigt i Europa om du bestämmer dig i god tid. Ju tidigare du bestämmer dig desto billigare blir det. SWISS eller SAS flyger på Zürich i höst. Med NORWEGIAN eller LUFTHANSA kan du flyga billigt från Stockholm, Trondheim eller Oslo till München. Till Innsbruck kan du flyga med LUFTHANSA eller AUSTRIAN. Vi ordnar transfer från Zürich, München och Innsbruck och då har du även ha transfer varje dag till och från glaciären.

Ska du boka Hotell, Pension eller lägenhet?

Standard pensionen i Sölden är ett dubbel, tre bädds rum eller del i lägenhet med eget sovrum. Alla rum har egen dusch eller bad. Standard pensionen har hög standard och eget skidvårdsrum. Bor du i lägenhet har du frukost och middag som vanligt på pension eller restaurant i närheten. Men från i år kan du även boka lägenhet utan några måltider.
Det finns Hotell som  är lite grand extra för ditt boende. Det kan vara eget SPA eller egen bar eller extra hög standard på lägenheten.
Enkelrum finns inte så många att tillgå i Sölden, men om du vill garanterat bo i eget rum och egen stor säng är tillägget 100 till 200 kr per dag. Du bokar enkel rum då du gör din bokning.

Här är prislistan för boende i Sölden hösten 2017. 

Alla priser är halvpension med frukost, middag och skatter. Priset är per dag och person.

Hotel/Pension Pris Bäddar Info
Waldes Ruh
Pensionat med middag 650 kr 80 Pensionat med rum och   Almdorf, mysiga timmerstugor, internet ingår
Nadine
Pensionat 630 kr 30 Stora rum och lägenheter, internet ingår, middag på Rauth Alm
Lotte
Pensionat Erbhof 670 kr 16 Mysigt med egn bastu och bar, internet
Lotte Appartment
Nya lägenheter-Trogwohl 670 kr 20 Nya lägenheter, internet ingår, kanon läge
Franzele
Pensionat och lägenheter 670 kr 35 Rum och lägenheter, internet ingår
Montjola
Pensionat 700 kr 18 Nya fräscha rum i Ausserwald vid Hotel Grüner, internet ingår
Gritsch
Pensionat 630 kr 35 Nya fräscha rum och lägenheter med internet. Middag på Rauth Alm
Kneisel Bernard
Pensionat 630 kr 12 Litet pensionat men mysigt. Middag på Rauth Alm
Harmonie
Lägenheter 600 kr 8 Två fina lägenheter men du fixar din egen frukost. Middag på Rauth Alm.
Arnika
Lägenheter 690 kr 8 Två jättefina lägenheter, internet ingår. Frukost på Elisabeth.
Grüner
Hotel med 4 stjärnor 990 kr 40 Alpen Gasthof med mycket mer av allt, kanon middag och internet ingår
Elisabeth
Vårt hotel 800 kr 50 SPA, Internet, liten pool, internet. Här är samlingspunkten!

 

Sölden-official-partner 2015

 

Vid stora förändringar i valutan gentemot EURON förbehåller vi oss rätten att korrigera priset.

Copyright © Dandelion by Pexeto