PM Sölden 2018


 

Sölden 2018

Vad gäller allmänt på våra träningsläger?

Alla våra nya priser för hösten 2018 är nu klara. Eurokursen gentemot den svenska kronan gör att höstens priser har ökat något. Det är inget som vi har kunnat påverka. Vi försöker att göra ditt pris så bra som det är möjligt med vår långa erfarenhet från Sölden och Österrike.

I alla priser till Österrike ingår halvpension på pension/hotell, dvs. ordentlig frukost och en bra middag på kvällen. Gäller inte life style hotel die berge i Sölden. Ditt rum städas och sängen bäddas alltid i Österrike när du tränar på dagen. Vidare ingår liftkortet för alla träningsdagar du valt och förbokad plats i backen för din tränings grupp. Vi har även material i form av käppar och övrigt som du kan använda för träningen. Vi ordnar din träning och ser till att du har din träningsplats varje morgon på bästa möjliga sätt efter de snöförhållanden som råder! Alla platser är förbokade av oss för dig och din grupp. Det här är konceptet för träning med Sports Supports grupper i Österrike om du skall träna med någon av våra grupper och tränare.

Ungdomar är födda 2004 och senare och det är liftkorts pris för ungdomar som gör skillnaden i priset för ditt träningsläger i Sölden.

Avbeställningsskyddet kostar 200 kr per person och innebär att du kan boka av din resa 24 timmar innan avresan och får tillbaka hela läger kostnaden. Detta har vi gjort för att det handlar om skidåkare och ungdomar som tränar och man vet aldrig vad som händer innan det är dags att åka. Du behöver inga läkarintyg eller försäkringsbolag utan meddelar oss ditt beslut och du är avbokad OBS 24 timmar innan avresa!

Hur ska vi resa och vad kostar det?

Bussresa till Sölden endast vecka  44, det ”gamla vanliga sättet” att resa på träningsläger
Bokar du bussresa med oss från Stockholm  Du lägger in dina skidor och ditt bagage i bussen och du plockar fram allt på plats i Sölden. Då ingår all transfer till och från glaciären varje träningsdag. Du behöver inte bekymra dig om snö, is eller snökedjor på vägen. Resan till glaciären i Sölden tar en halvtimme med bussen. Det är enkelt, tryggt och bekymmersfritt att åka buss till träningslägret.
Grundpriset med buss från Stockholm till Sölden med halvpension på en standard hotell framgår av din klubb offert.

Resa med egen bil till Sölden.
Resa med egen bil innebär att du kommer till Sölden med egen bil. Antingen hela vägen eller att du hyr en bil på flygplatsen i München, Zürich eller Innsbruck. Transfer tiden är ca 3 timmar från München och Zürich. Tänk på att du skall få med dig alla skidor i bilen på flygplatsen och att den är rätt utrustad för vintervägar till och från glaciären. På plats tar vi hand om allt du behöver för ditt träningsläger i form av boende, mat och tränings plats.
Grundpriset för 6, 7 eller 8 dagars träning med egen bil framgår av din klubb offert.

Egen flygresa till  München eller Innsbruck
Nu kan du flyga billigt i Europa om du bestämmer dig i god tid. Ju tidigare du bestämmer dig desto billigare blir det. Med NORWEGIAN eller SAS, LUFTHANSA kan du flyga billigt från Stockholm till München. Till Innsbruck kan du flyga med LUFTHANSA eller AUSTRIAN. Vi ordnar transfer från München och Innsbruck och då har du även ha transfer varje dag till och från glaciären.

Ska du boka Hotell, Pension eller lägenhet?

Standard pensionen i Sölden är ett dubbel, tre bädds rum eller del i lägenhet med eget sovrum. Alla rum har egen dusch eller bad. Standard pensionen har hög standard och eget skidvårdsrum. Bor du i lägenhet har du frukost och middag som vanligt på pension eller restaurant i närheten. Men från i år kan du även boka lägenhet utan några måltider.
Det finns Hotell som  är lite grand extra för ditt boende. Det kan vara eget SPA eller egen bar eller extra hög standard på lägenheten.
Enkelrum finns inte så många att tillgå i Sölden, men om du vill garanterat bo i eget rum och egen stor säng är tillägget 100 till 200 kr per dag. Du bokar enkel rum då du gör din bokning.

För priser se din offert till klubben eller din tränings grupp-

 

Sölden-official-partner 2015

 

Vid stora förändringar i valutan gentemot EURON förbehåller vi oss rätten att korrigera priset.

Copyright © Dandelion by Pexeto