FIS träning i Sölden 2018


MattsDSC_3477PinturaultDSC_2771


Sport Support kommer att anordna  träning hösten 2018 med individuell inriktning i Sölden.

Vi återkommer med alla detaljer efter påsk. Nu förbereder vi oss.

Om du har förmågan och viljan så ordnar vi förutsättningarna med hjälp avcoach-poolarna-2

Upplägget är att du kontaktar oss  för inriktning och tränings grupp. Vi tar hand om allt på plats i Österrike. När vi ser hur många som är bokade kan vi även gå in och hjälpa till med transfer från flygplatsen. Du bokar din egen flygbiljett eller annat alternativ som vi kommer överens om. Vi hämtar och löser alla övriga transporter på plats när lägret börjar och slutar.

Träningsavgiften är satt till 600 kr per tränings dag. Det är för att betala tränar kostnader och lön för arbetet. Tränings gruppen är beräknad till max 10 åkare vid varje samling. Men det går också att vara helt själv, då fixar vi träning och tränare.

Nu är det Du som gör din egen tränings planering i höst, med vår hjälp  och engagemang i backen. Annars är allt som tidigare upplägg. Två pass på snö varje dag, lättare fys anpassad efter vad som är gjort i backen. Video genomgångar och alltid väl preppade skidor inför varje pass. Tid kommer naturligtvis sättas av till skolarbete varje dag. Eget ansvar är led ordet. Naturligtvis bor vi och äter riktigt och bra. Det är viktigt. I alla priser ingår allt utom din lunch i backen.

Hör av dig för ett tränings program som är anpassat för dig!

 

 

Copyright © Dandelion by Pexeto